Tips om kutting av PVC-ror.

Tips om kutting av PVC-ror.

Innledning: Tips om kutting av PVC-ror.

Jeg elsker PVC-prosjekter. Som tinker leker og Legos for voksne. Fortsatt l rt og onsket a formidle to store leksjoner jeg l rte i de siste manedene.

PVC Ratchet Cutter.

Hack Saw / Miter Saw.

Og Miter sa med et metall cutoff blad.

Dette var et morsomt prosjekt, tok noen timer. Men uten jevnt kuttede ror som var akkurat riktig lengde ville det v rt et mareritt.

Trinn 1: PVC Ratchet Cutter.

Dette er et flott verktoy. Den kutter uten avfall. Det er raskt enkelt. Kostnader rundt $ 10.

Flott for a ta en 10-del i butikken og kutte den ned for a passe inn i bilen. ELLER fikseringsror pa flyet vekk fra butikken.

MEN, de kutter ikke en rett 90 graders cutoff.

Hvis du bygger et prosjekt som lager rektangler og firkanter, eller hvis du vil at den skal holde sammen veldig bra med sement. Du trenger den kvadratiske avskaret.

Trinn 2: Miter Saw.

Den neste metoden jeg provde, er en miter sag med et blad med tenner. Rask og noyaktig, og kvadret, MEN tennene tar ut biter av PVC. og det er mye bortkastet plast.

Trinn 3: Metal Cutoff Blade.

BEST er et metall cutoff blad. Mindre avfall enn et blad med tenner. Mer enn Ratchet Cutter.

Men det er et rent kutt. og du kan enkelt male ulige ender pa siden av bladet.

Na for a kutte flere stykker noyaktig samme lengde. Jeg bygde en forlengelse til minesegmentet. I utgangspunktet tre stykker, ett langt brett for et arbeidsomrade og to blokker som gar under for a heve det selv med gips sakutting overflaten.

Har du gjort dette prosjektet?

Del det med oss!

Anbefalinger.

Slik: Real-life Wooden Minecraft Bryst.

DIY Jigsaw Crosscut Sled – Perfekt Jigsaw Cuts Hver eneste gang!

Glutenfri utfordring.

Minecraft Challenge 2018.

Forste gangs forfatterskonkurranse 2018.

Vi har en fin politikk.

V r sa snill og konstruktiv.

Legg til bilder innlegg.

21 kommentarer.

RogerH106 7 uker siden.

Jeg brukte en Triton arbeidsbenk med en 12 «bordsag i kryssmodus med et rimelig fint blad (80T tror jeg), og det skj rer PVC vakkert uten a forlate noe for a rengjore / slip av pa slutten! Perfekt 90 graders kutt. bare brukt en fin, langsom steady bevegelse som jeg skyver bladet gjennom.

Ghostrider513 1 ar siden.

Jeg har mattet kutte ror i feltet en vei fra trucken. En halv times spasertur fordi min kuttere falt ut av posen min. Jeg brukte et stykke strenget streng for a kutte roret. Det kutter faktisk raskt. Strengen jeg brukte var igjen fra guttainnstillingene. Som jeg var i en groft dekket av gjorme, var det ikke et alternativ a ga tilbake. Strengen gjorde en jevn og perfekt kutt jeg bundet endene rundt to mindre PVC-stykker for a gi meg et handtak (skrapror) og sa se-savet strengen til den skj res gjennom. Bare i tilfelle noen trenger en nodskj rer. Her er en god YouTube-video: https://www.youtube.com/watch?v=hLvnWJxogZU.

unpro 7 ar siden.

Min far l rte meg a bruke dette til a kutte PVC. Ingen stov, ingenting, bare en fin etterbehandling.

Ghostrider513 1 ar siden.

Dette er en dod link.

the_sandypants 7 ar siden.

Fungerer det egentlig? Da jeg var @home depot, fortalte de meg at rorkutteren ikke ville fungere pa pvc. Jeg har ratchet cutter som er super rask, men har de vinklede kuttene.

unpro 7 ar siden.

BombayWizard. 2 ar siden.

Du anbefalte a bruke et metallblad, men bildet viser et murblad. Siden de er to forskjellige typer kniver, hvilken er den beste for a kutte PVC? Takk!

Obediah 2 ar siden.

Jeg kjopte det bladet etter a ha spurt fyren pa Home Depot, «Het! Jeg trenger et blad for a kutte metall.» Og det var det de ga meg.

Jeg antok alltid at det var et metallsk reblad. Men det har v rt lang tid.

Nokkelen er et blad som skj rer pa siden OG med lite sandpapir som tenner pa kanten. Men tennbladet som pa et treblad for hakke sa vil bite og rive PVC.

Etter a ha kuttet gjennom kurset pa siden av bladet glir ut endene for en fin flat 90 graders kutt.

BombayWizard. 2 ar siden.

Takk for tilbakemeldingen. Tidligere i gar, basert pa din instruerbare, dro jeg til hjemmedepot for a lete etter et kutteblad. Jeg glemte a skrive ned hvilken type, sa da jeg sa metallbladet og bladet ved siden av hverandre, var jeg ikke sikker pa hva jeg skulle kjope. De sa nesten identiske med meg, sa jeg kom hjem uten en slik at jeg kunne sjekke informasjonen din igjen og fa den rette. Jeg kan prove den som er laget for metall siden jeg nok ville ha mer bruk for det. Takk igjen.

chesterdad 6 ar siden.

Hvis du har problemer med ratchet type cutter, kan jeg foresla at du skjerper bladet og oppvarmer roret. Ved a legge i vanningsror l rte jeg at biter som var blitt oppvarmet av solen, vanligvis kutte som en drom, mens da jeg kutte kalde stykker, ville de splintre og noen ganger knekke. Det er ikke idiotsikkert, selv om et solvarmet stykke ror kan kutte uregelmessig, men det hjelper.

Nyhetsbrev.

La innboksen din hjelpe deg med a oppdage vare beste prosjekter, klasser og konkurranser. Instrukser vil hjelpe deg a l re a lage noe!