Jack Danmarks gronne etikett.

Jack Danmarks gronne etikett.

12 Kundeanmeldelser.

Flott pa steinene. Utrolig jevn drikking.

Fra forste gang provde jeg Jack Daniels jeg var forelsket. To venner som jeg var utenlands med, motte meg Minneapolis under en milit rgjenforening. Jeg tok Single Barrel Jack, gentlemen Jack og den vanlige Jack, en av dem brough branch vann fra N. Carolina. Vi testet dem, og vi besluttet alle at den vanlige Jack var den beste. Jeg hadde aldri hort om Green Label Jack. Senere den kvelden dro jeg til en lokal butikk og happene3d for a se Green Label Jack. (dette var noen ar tilbake) Jeg fikk en flaske vanlig svart etikett og bestemte meg for a prove Green Label. Ohhh gutt! Jeg liker fortsatt vanlig svart etikett, men den gronne etiketten er hode og skuldre over de andre tre!

Fantastisk smoothiest whisky noensinne. v rt en stolt kunde av JD siden alderen. Forsokt gronn etikett Jack. Seriost WOW sa glatt og en slik smak. Arbeid for LCBO som dor for a fa dette i butikkene vare. Vil selge dette som Trump lager pengene sine! Trenger dette i canadiske spritbutikker. Seriost hva en god smake, jevn flytende whisky noensinne. Var sa sjokkert at JD gjorde noe dette glatt selvfolgelig deres honning jack. yum yum refererer honning jack til kundene mine for nar de er syke for a fa deg til a hvile og honning i halsen. To resepter i ett. Enda bedre.

Virkelig jevn smak, ingen etter brenning i det hele tatt! Jeg har allerede bestilt en annen flaske.

Jeg nyter den mindre sote, mer ra smak av den gronne etiketten. Ikke altfor sot eller smokey, akkurat for meg.

Utmerket kvalitet med jazzy klasse.

Den beste JD jeg har smakt, sot, jevn og deilig.

Mye mer glatt og lettere a drikke. Whiskyen som Jack selv drakk.

Som en JD-drikker og samler i lang tid, kommer dette andre til Solv Velg for meg, mye bedre enn Black Label a drikke rett.

Jeg provde dette i fjor; Jeg kjopte bade svart og gronn etikett. Det har mindre av et spark fra det jeg husker, men jeg trodde whiskyen var god og hadde ingen klager. Det koster litt mindre ogsa, noe som alltid er fint.

Har ikke sparken du far fra No.7 og litt sotere .. Veldig hyggelig pa egen hand eller med cola ..

Helt nydelig smak.

Vare London butikker.

Kundeservice.

Om oss.

Sikker & amp; Sikre.

Identitetsbekreftet av.

Betalingsleverandor.

Hold kontakten.

Anmeldelser.

Opphavsrett og kopi; Whisky-utvekslingen 1999-2018. Alle rettigheter reservert.

Whisky Exchange er det registrerte varemerket for Specialty Drinks Limited.

Registrert i England og Wales (Company No. 4449145). Registrert kontor: Elixir House, Whitby Avenue, Park Royal, London NW10 7SF, Storbritannia.