Gratis KalSarpa Dosha-sjekk.

Gratis KalSarpa Dosha-sjekk.

Gratis Online Instant Report av AskGanesha.

Pris: 0 (null) – Ingen kostnader i det hele tatt.

Er ditt horoskop rammet av KalSarpa Dosh. Sjekk det gratis.

Det antas at nar en person fodes med en Kal Sarp yog / dosh, opplever den innfodte spenninger, frykt og usikkerhet, og star overfor hindringer og problemer i ulike aspekter av livet.

Sjekk det gratis om du er fodt under pavirkning av Kaalsarp yog / dosh.

Hva er Kalsarpa Yoga eller Dosha?

Kaalsarp yog / dosh som navnet antyder, foles som forbannelsen til slangene. Begrepet KaalSarpa bestar av to ord, Kaal betyr dod og Sarpa betyr slange pa hindi. I astrologi anses planene Rahu og Ketu a v re malefiske planeter og er ogsa kjent som slangeplaneter. Rahu og Ketu er 180 grader vekk fra hverandre og som ved vedisk astrologi nar de andre syv planeter kommer pa hver side av denne Rahu Ketu-aksen blir denne Kaal Sarp dosh eller Kal Sarp yogen dannet. Hvis enda en planet ligger pa den andre siden av Rahu-Ketu-aksen, blir ikke Kalsarp Yog eller Kalsarp dosh dannet.

En person med Kaal sarp dosh kan ga gjennom flere problemer. Det kan v re unodvendig forsinkelse i ekteskapet, som lider av kronisk helseproblem, tap i virksomhet eller jobb, feil i karriere, tap av eiendom, juridiske problemer etc.

Er ditt horoskop rammet av KalSarpa Dosha?

Jeg har Kal Sarp Dosha i min kundli, og det er derfor mitt ekteskap ikke trente, jeg er ganske sikker pa det. Jeg sa konsultert askganesha.com og fikk min personlige kal sarp dosha rapport som hjalp meg a l re om tilstanden dypere.

Av Nitin Gulati, professor, Gurgaon.

Jeg har v rt overfor tonnevis av problemer i mitt liv siden min barndom som en normal person aldri ville mote, og det var ikke for jeg gikk gjennom denne nettsiden og sjekket at jeg ble kjent med at jeg har kal sarp dosha, i hvert fall na vet jeg arsaker til mine problemer og kan ta tiltak tilsvarende.

Av Punit Chaterjee, koreograf, Delhi.

Min karriere var min lidenskap og det var ikke a fa hoyder pa grunn av problemer ukjente for meg, jeg fikk vite at jeg har Kal sarp dosha og umiddelbart konsultert noen astrologer der jeg fant askganesha.com det beste som deres rettsmidler faktisk virket.

Av Prakhar Gupta, sanger, Mumbai.

Det er ikke som om du har kal sarp i ditt horoskop, du er jordet eller livet er helvete. Du ma bare finne veien for a overvinne den. Askganesha.com gir mange rettsmidler som kan hjelpe folk til a komme ut av det. Det har hjulpet meg og kan hjelpe deg ogsa.

Av Param Singh, student, Haryana.

Jeg er enig med deg, ingen av pundit / astrolog har jobbet sa vel som den i askganesha.com. Jeg er glad jeg fant denne nettsiden, og na vet jeg stedet som kan hjelpe meg a helbrede mine problemer for ekte.

Av Tarina kaur, mote designer, Bangalore.

Mange pundits / baba bare blabber ord som kal sarp dosha a skremme s ** t ut av folk. Ikke v r dum og ga sjekk pa denne nettsiden hvis du faktisk har den i ditt horoskop. Mors oyne har apnet seg, og hun tror ikke lenger pa slike craps.

Av Manish Kaul, treningsinstruktor, Ludhiana.

Jeg har brukt kal sarp dosha rapport fra askganesha.com, og jeg er veldig imponert over hvordan disse menneskene jobber. De er hoyt organisert og deres raske levering av arbeid er merkbar. Deres rettsmidler fungerer raskt og har en effekt pa menneskers personlige liv.

Av Meena vasudeva, forretningskvinne, Manesar.

Jeg ma si at alt jeg har hort fra noen er eulogy om dette nettstedet og deres arbeid sies a v re utrolig effektivt. Jeg fikk meg selv sjekket kal sarp dosha i mitt horoskop og heldigvis har jeg det ikke.

Av Alka Gautam, selvstendig n ringsdrivende, Aligarh.

Jeg har bestilt tonnevis av rapporter fra denne nettsiden, og jeg er fornoyd med dem alle, unodvendig a si at deres rettsmidler fungerer som lurer pa. Bare en foresporsel om at de skal jobbe litt pa sitt sprak som det er hoyt profilert og til tider blir vanskelig a bli forstatt av meg.

Av Manju Aggarwal, professor, New Delhi.

Flott nettsted, flott arbeid, veldig hoflig astrolog. Du kan sporre mange sporsmal du vil ha, og de vil svare alle sammen med like empati og hoflighet. Onsker a videresende a bestille noe annet snart!

Av Simona Arora, Arkitekt, Canada.

Abonner med AskGanesha.

Fa gode tilbud, rabatter, siste oppdateringer og relevante forslag.